Skip to content

Beheerspel buitenruimte

We staan er niet zo bij stil, maar we maken er allemaal dagelijks gebruik van: de buitenruimte. Met zijn trottoirs, fietspaden, wegen, groen en water en nog veel meer. Dagelijks moeten we keuzes maken hoe we de buitenruimte van Almere beheren en waar we geld aan uitgeven. We willen deze keuzes niet alleen maken en gaan daarom graag het gesprek aan met Almeerders over wat zij belangrijk vinden. Dit gesprek willen we aangaan door het spelen van een dilemma spel. Welke keuzes zou u maken als u het voor het zeggen hebt?

Wat vindt u belangrijk? Wat moeten we absoluut goed onderhouden en wat heeft wat minder aandacht nodig volgens u. Alleen zo kunnen we beslissingen nemen voor de toekomst. Keuzes waar  Almeerders achter staan. We nodigen u van harte uit om dit spel met ons te spelen en er met elkaar achter te ontdekken wat we belangrijk vinden en wat minder. 

Aanmelden

We spelen het spel op verschillende locaties. Er is een maximum aantal spelers per spellocatie. Om zeker te zijn van een plek vragen wij u daarom om u aan te melden, mail hiervoor naar stadsgesprekken@almere.nl.

U kunt u aanmelden voor:

  • 29 oktober van 14.00-17.00 uur, Corrosia, Markt 43, 1354 AP Almere Haven
  • 12 november van 18:30- 21:00 uur, Aeres Hogeschool, Heliumweg 1, 1362 JA Almere Poort